Ensam och övergiven

Hej igen.
Sitter hemma i lägenheten ALLDELSES ENSAM, eller med Polly, tittar lite i mina skolböcker, är lite avis på pappa och Albin som ska ut på premiärtur med båten över Valborg, till Brottö :S Jag vill sååå gärna följa med men det går ju inte nu eftersom jag har Handelsrätts-tenta på lördag... På lördag, den 2 maj av alla dagar. Usch va tråkigt. Hade mycket hellre åkt med ut i skärgården, fiskat, solat, ätit god mat, kanske badat för första gången, än att sitta här i spökhuset alldelses själv. Nee, så hemskt är det inte. Vi hade typ 25 grader här idag. Jag och Anna tog våra 50 kg böcker och satte oss ute och pluggade hela dagen. Det var jätte skönt. Jag ser nu att jag faktiskt har blivit lite brun, kanske inte riktigt lika mycket som Anna och hennes vackra bränna ;) men lite färg har jag fått, förhoppningsvis får jag mer imr :)

Imr är det valborgsmässoafton. Trodde att det skulle hända mer i stan men det verkar inte hända något alls :S Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska göra. Jag hoppas att jag har gett Albin lite dåligt samvete för att han dissar mig för MIN pappa på valborg och låter mig vara själv :P Hoppas dom får kul utan mig (eller inte!!) Jag är inte bitter!!!

Syster Ysters studentskiva

Hejsan!
Nu är skivan avklarad, bara studenten kvar. Men det är ju inte så bara!! Tyvärr har ju syster inte lyckats få tag i något flak men det verkar vara jag som är mest ledsen för det :P och det är ju kanske bra. Det kommer bli kanonbra även utan flak.
Skivan blev ju lyckad iaf. Hade lite svårt att först hitta på något kul jag kunde göra för henne, och sen att hitta de bilder jag ville visa. Det fanns visst inte så många bilder när hon gör bort sig :S Emma fick hjälpa mig, och Evert oxå på ett hörn :P Det blev riktigt bra tillslut. Jag och Emma presenterade bilderna under förrätten och det blev uppskattat av, iaf NÄSTAN alla. Huvudsaken är att syster tyckte att det var kul :D
Middagen var lite stel till en början men sen blev det bättre och jag fick dra igång ett par sånger. Det blev rikigt roligt. Efterfesten var oxå riktigt bra, med bra dansmusik (tillslut) och mycket folk. Tiden bara flög förbi och sen skulle vi hem. Syster var lite dålig när hon vaknade nästa morgon men den bästa kommentaren var " pappa, kan jag få pizza" och det var det första hon sa när hon vaknade efter en hård utekväll :P 

   
Syster                                   Albin & Chrille                   Adde & Chrille

  
Evert & jag                          pappa & mamma

 
Emma & evert


I fredags tog jag med mig lilla pappa ner till Kalmar för att titta på vår nya lägenhet. Mamma kunde inte följa med för hon skulle jobba. Att åka bil från Sthlm till Kalmar bakis var inte att rekomendera :S Tur att jag kunde sova :)
Pappa trodde nog att han kunde kommaner hit på en liten semester, men så blev inte fallet. I fredags på eftermiddagen tog vi en promis ner på stan, gick och tittade och tog en öl på Krögers. Sen gick vi hem, duschade och gick sen ner igen och åt middag på Gröna Stugan. Det var nog något av de godaste jag har ätit. Riktigt bra mat, alla var nöjda när vi gick därifrån. Jag ger Gröna Stugan fem Toast av fem, KanonKul :)
I lördags gick Albin och pappa upp kl 6 och åkte och spelade golf. Sen åkte vi till Norrliden för att städa och fixa lite. Det tog halva dan. Sen släpade jag med pappa och storhandlade på Maxi eftersom vår bil är kvar i Sthlm. Efter det var vi hungriga så vi gick åter igen ner på stan och åt middag, den här gången på Krögers. Eftersom det var hockey VM på Tv ville pappa och Albin hem snabbt och titta. Vi åt lite räkor och ost och hade mysigt. Det var en lyckad helg, det var kul att ha lilla pappa på besök :) Nu väntar vi på mamma och mormor.

Just det, jag fick en cykel av pappa och mamma oxå, en jätte fin svart damcykel. Den har jag cyklat på hela dan idag. Jag är som ett barn som precis lärt sig cykla, jag vill inte sluta :P Haha ne men vi kommer knappt aldrig mer behöva bilen förrutom när vi ska hem till Sthlm. Det lär vi spara en hel del pengar på :)  
Jag och Albin cyklade idag till Kalmarsundsparken och spelade beachvolleyboll med några av hans klasskompisar. Det  var skitkul. Jag trodde att jag skulle vara sämre än vad jag var, men det gick bra för att vara första gången sen typ 9:an. Det måste vi göra fler gånger.

Nu är det Wipeout som jag ska se slutet på. Vi hörs snart igen.
Puss och kram
Sara och Polly

Ledig dag

Hejsan.
Tre dagar kvar till Ellis skiva och jag har inte bestämt vad jag ska vara än :S Temat är ju "vad du vill bli när du blir stor" så det vore ju logiskt att klä ut mig till en affärskvinna med mycket pengar :) men ganska tråkigt. Jag kan ju oxå klä ut mig till prinsessa, för det har jag ju alltid velat bli. (Albin fick lite bonuspoäng igår när han sa att jag redan var det och inte kunde klä mig till det :) ) Jag tror iaf att skivan kommer bli jätte rolig, jag längtar :)

Idag är jag ledig. Har vart på möte på Kåren angående en lärare som jag ska bråka lite med. Jag har inte honom själv i någon kurs men jag har fått höra lite klagomål på hur han har lagt upp sin kurs. Han har själv skrivit boken som är obligatorisk på kursen, men den finns inte utskriven utan den läggs ut på webstudieplatsen, som studenterna har tillgång till. Då kan de själva skriva ut den men för att få skriva tentan måste de betala honom 220 kr, som han säger är för boken. Men egentligen tar han betalt för tentan och detta är inte lagligt. Om man inte betalar honom får man skriva en annan tenta, baserad på 4 andra böcker. Situationen är jätte lustig och jag ska ta reda på om han verkligen får göra såhär, det tror jag inte!!!!

Imr fortsätter handelsrätten.Duggan i lördags gick väl inte riktigt som jag hade tänkt. Jag hade pluggat på fel saker :S men på kvällen var det glömt. Vi hade vår inflyttningsfest :D Mina trogna tappra vänner kom, men resten av klassen bangade, "party-poopers" :P. Vi hade jätte kul, eller iaf jag. Sjöng singstar med typ 40 sjöbusar och "ipren-mannen" (ekonomerna utklassade sjöbusarna :P) Sen drog festen vidare till Corehouse. Där var det mycket folk. Vi fick blåsa i en alkoholmätare, jag fick 0,63 vilket tydligen var ett lagom värde om man har druckit :) Vi dansade tills jag fick ont i fötterna och då gick vi hem och åt upp alla snittar som hade blivit över. Lyckad kväll :)

Nu ska jag mysa med katten, hon har börjat kräva väldigt mycket uppmärksamhet. Men hon trivs VÄLDIGT bra i vår nya lägenhet, det märks. Vi ska nog sätta oss på balkongen i solan och titta på folk.
Puss och kram Sara och Polly

Tillbaka

Hej igen.
Jag vet att det var några veckor sen senast, men det har vart lite mycket nu. Vi har ju precis flyttat, :D, och vi fick internet först igår :S Bredbandsbolaget har strulat en hel del... Men nu blir det en snabbrepris...

Nu har vi äntligen flyttat in på Esplanaden. Lägenheten är underbar, förrutom (det ska visst alltid finnas ett men) att det inte finns någon ljudisolering i väggarna, så vi får stå ut med att sjunga med till grannens musik, som tyvärr är hårdrock!!! Inte så kul, de flesta hemma iaf vet hur fruktansvärt lättstörd jag är. Men annars trivs vi super bra, tll och med Polly. Hon har hittat sin favoritplats och det är i det lilla halvmåne-formade fönstret ovanför sängen, som vetter ut mot gården. Där ligger hon på dagarna och spanar, skäller på den lösa hunden och solar. Vilket toppenliv. Hon tycker även mycket om den nya trappen vi har. Hon kastar ner sina leksaker och vill sen att vi ska hämta dom :P



Innan påsk, när det fina vårvädret precis hade kommit till Kalmar (men det var snö i Sthlm, ha ha) hade vi mys hemma hos Anna. Vi lyckades ta bussen tll Färjestaden och satt sen hela dagen och solade på Annas altan. Sen grillade vi grillspett som vi åt med sallad, tzatziki och drack årets första rosevin. Å va mysigt det var. Kolla här.
 

Sen blev det påsk och vi åkte hem till stora stan. Jag fick det jag ville, påskmat och godis :P Skönt att komma hem och slippa tänka på skolan, men det kunde jag ju inte :S

I söndags fick jag äntligen träffa Anna igen och hennes nya bebis, världens sötaste Molly. Gud va kär jag blev. Man kunde inte sluta titta på henne. Det var ju kul att träffa Anna igen oxå, det var länge sen, men ändå kändes det så naturligt, vi hade massor att prata om. Jag hoppas att vi ses snart igen, eller det får vi se till att vi gör...

I måndags åkte vi hem, skolan började igen i tisdags men en väldigt intressant föreläsning i avtalsrätt. Idag hade jag seminarium och på lördag har jag prov. Det är intressant med handelsrätt, har sökt fortsättningskursen till hösten. Ska bli kul. På lördag ska vi ha "inflyttningsfest" eller vi har bjudit lite kompisar, ska väl sjunga lite singstar och visa sjöbusarna hur man festar "ekonomiskt" :P Kommer bli mycket folk i lilla lägenheten :)
Nu ska jag på möte. Ska bli bättre på at skriva jag lovar.

Puss och kram från Sara och Polly.

RSS 2.0