Onsdag

Tillbaka till verkligheten! Känns bra att vara hemma igen, eller jag menar hemma i Kalmar. Många "hemma" nu :P
Jag längtar faktiskt tills skolan börjar. Ska läsa dubbelt den första perioden av terminen, Fek B och Handelsrätt II på halvfart. Kan bli tufft, men å andra sidan läser jag BARA halvfart nästa period, innan julen :)

Idag var det faddeutbildning på Kåren inför nollningen, förlåt jag menar Introduktionen!! (viktigt) Det enda som jag tyckte gav nått eller var av intresse var HLR och brandutbildningen. Resterande typ 5 timmarna var bara onödigt.
Jag gick därifrån med lite lätt migrän, kom hem tog en tablett och började sen pyssla med min overall :) Det e så kul att pyssla.

Så här fin är den :) Ska bli ännu finare :D Tog med mig Albin och sprang ner på stan för att införskaffa lite "bling bling" som jag ska sätta på imr... Denna ska man leva i i två veckor :S

Var på IKEA igår och köpte en ny TV bänk, en växt och en ny lampa till vardagsrummet. 

Snyggt tycker jag
Ne nu ska vi dra ner till puben och äta. Har premiär idag så det kommer säkert va massssor med folk.

Hörs snart
puss och kram 

Åk ALDRIG Silja Galaxy!!!!!

Jag vill bara varna alla jag känner att aldrig åka Silja Galaxy.  Det var den sämsta kryssning jag någonsin har varit på. Personalen var otrevlig, dålig mat, tråkigt folk, allt som kan bli fel gick fel. Exempel: en bacardi Breezer kostade 29 kr i Taxfreen. På systemet kostar dom 19.90. Varför handla taxfree då???????
Sen är jag bara tacksam över att jag kom därifrån levande. Vi fick nämligen ett gäng turkar efter oss ca. 15 pers som bara ville spöa skiten ur oss. Den historian började med att vi på kvällen hämtade vakten för att en kille stog i en soffa och kissade bredvid oss. Vi tror dessutom att han kissade i ett glas som han sen skulle gå och ge till någon :S Det var vidrigt. Vakterna kom och tog honom och vi fick berätta vad som hade hänt. Troligtvis hamnade han i fyllecellen men hans kompisar blev inte så glada på oss så dom började mucka med LB. Sen såg vi inte dom på hela kvällen. LB blev lite kalas och vi har spelat in massa roliga videos :)
Dagen efter ska vi gå i taxfree och handla och då ser jag gänget från kvällen och varnar Ellis. Adde står och pratar med killen som vi satte dit men fattar inte att det är han. Fler och fler av gänget kommer in i butiken och vi hör hur någon säger: " dom är här inne". Till slut är vi helt omringade... "det ser bra ut grabbar" säger äckelkillen och Ellis säger åt Adde att springa ut. Äcklet håller fast mig i axeln och frågar varför vi har så bråttom och vart vi ska. Jag sliter mig loss och hör hur dom ropar bakom mig "dom drar, dom drar" och springer efter. Adde är redan borta så dom stannar *pust*. Det var tur, vem vet vad som hade hänt annars??!! 
Adde är iaf livrädd och ligger och skakar i hytten och vill inte gå ut. Jag och Ellis går upp för att kalla på vakten för att se om vi kan få hjälp. Men äcklet och gänget är uppe i informationen så jag och Ellis bestämmer oss för att gå tillbaka till Adde. Då börjar de följa efter oss. Vi springer ner för en trappa och dom efter. Vi hamnar bland alla korridorer och hytter och jag får panik. Jag vet inte  vart vi ska ta vägen och jag hinner inte se vart vår hytt ligger. Som tur e hittar jag en städerska som vi ställer oss och pratar med och då går dom iväg. Det var verkligen inget skämt. Antagligen ville dom veta vart vi bodde och skrämma oss men man vet ju aldrig... Har nog aldrig vart så rädd någonsin. Mkt eftersom vi inte visste om dom bara ville skrämma oss eller faktiskt slå ihjäl oss :S
Vakterna trodde först inte på oss men när dom såg hur rädd Adde var så förstog dom lite bättre. Vi fick eskort av vakterna av båten och fick gå före alla i kön, kände oss som kändisar :)

Nej men det jag vill ha sagt är att ÅK ALDRIG MED SILJA GALAXY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

Vilken tur att vi hade varandra annars hade resan vart total katastrof. Älskar mina småsyskon lite iaf <3

Till Galaxen lååångt bort


Nu drar vi på kryssning :) Party party... Jag, syster och LB ska göra Galaxy osäkert. Hörs imr

puss


Mitt sommarlov

Hade iaf inte svininfluensan :P Men öroninflamation i båda öronen. Äter pencilin, jätte tråkigt. Mamma har åkt till Prag med mormor. Så huset är helt uppochner :P hihi
Kom hem från "Playa del la Brottö" igår. Var där med Christel och Linda. Har lite roliga bilder men dom lägger jag upp en annan gång eller på facebook. Ikväll är det kräftskiva som gäller, på min och christels baksida. Alla tjejer är bjudna :) Det ska bli skitkul. Det bästa är att eftersom Christel har gips på armen så måste hon ha en diskhandske på sig för att inte få in spad under gipset. Ser för jäkkla roligt ut :) Berättar mer om kvällen en annan gång. 
'
Har förresten läst två jätte bra böker i sommar som jag tänkte tipsa om för den som är intresserad.
Den första heter "Nattfåk" av Johan Theorin
 
Den utspelar sig på öland och är en kriminalroman blandat med spökhistoria. Lite lagom ruskig att läsa när det är mörkt ute. Väldigt bra.

Den andra är "Snömannen" av Jo Nesbo. 

 
Detta är en riktigt läskig bok, men den är riktigt bra. Svår att lägga ifrån sig för det händer hela tiden spännande saker.
Han har även skrivit fler böker som "Dödsstjärnan" som jag läser nu men den är inte lika bra.
Snart är det slut på läsandet, snart är det bara skolböcker som gäller fram tills nästa sommar.

Puss och kram 

Svin+influensa=?

Har jag lyckats få den ökända svininfluensan??? Hade någon sagt det till mig för några månader sen när den precis hade brytit ut hade jag fått panik och dödsångest men just nu känner jag mig bara vanligt sjuk. Svininfluensa eller vanlig influensa, spillerill jag mår iaf dåligt. I torsdags ute på Ingmarsö började det. Jag vaknade kl 8 med ont i halsen och när klockan var lunch så orkade jag knappt stå för jag hade så ont i kroppen. Jag låg i båten hela dagen och grät för att det gjorde så ont. Det håller fortfarande i sig men idag gråter jag inte iaf. Enligt vårdguiden har jag svininfluensan ( tycker att det är lite kul) men den kallas idag för nya influensan och beter sig som en vanlig förkylning. Jag tror inte att jag behöver ta farväl av alla nära och kära på grund av detta iaf :P 

Nu ska jag krya på mig. Hörs snart. Polly hälsar. Hon håller sig vid min sida nu som om hon känner på sig att jag mår dåligt. *MYYYS*

Puss och kram

RSS 2.0