God Morgon

Nu är allt packat och klart. Snart far vi hemåt igen. Den enda som inte ser fram emot resan är nog Polly. Fast än så länge är hon ovetande om vad som ska hända. Hon packade ner sig själv i min väska imorse.
 

Väntar nu på att Albin ska komma hem från skolan. Har vart uppe sen 8, börjar bli trött.
Ska nog sova hela vägen :) Hoppas Pollys tablett börjar hjälpa snart. Orkar inte med
henne och hennes kräk och bajs. Usch.
Vi hörs efter helgen igen

Puss och kram
Sara och Polly

Måste skryta lite bara

Jag fick VG 8 på tentan =)=)=)=)=)=)=)=)
Jag är överlycklig. Jag var helt säker på att jag hade kuggat, men vad fel man kan ha.
Vilken lättnad det var idag när jag kom till skolan och Hanna och Anna sa att tentaresultatet satt uppe och
att vi alla hade fått VG!!!! Jag trodde inte att det var sant. I betyg kan man ha G6, G7, VG8, VG9 eller U. VG 8 betyder då
att jag låg i den nedre halvan av VG. Jag är så stolt över mig själv. Jag känner att jag har rätt att  skryta lite. Detta är endå
en av de svåraste kurserna jag ska läsa. Jag har klarat mig igenom snart 5 olika kurser med VG i betyg i alla utom en och inte ett enda U. Det kommer säkert men just nu är jag bara så glad, förvånad och stolt över vad jag har lyckats prestera under min första tid i skolan.
Skäms lite för att jag sa att jag skulle få U och sen fick VG. Kan låta lite taskigt mot dem som faktiskt fick U. Som att jag bara ville ha uppmärksamhet för att det gick dåligt och sen va det inte så. Men ärligt trodde jag inte detta. 

Vi var så glada alla idag. Vi försökte (eller de andra försökte) plugga lite idag på förmiddagen men det gick segt så vi åkte ner till Baronen och fikade istället. Målet var att försöka lära Jocke hur man fikar för han visste inte riktigt vad det innebar :P

Karl-Fredrik, Malou och Hanna


Hanna och Anna och en halv semla
 
Anna, JAG, Jocke

Sen åkte alla hem till sitt. Albin åkte och hämtade vår bil på verkstan så Anna skulle skjutsa
hem mig :) Men innan skulle hon bara så och lämna tillbaka en sak på Gina, jag satt kvar och vaktade bilen.
Hon var borta ganska länge så jag tänkte att det kanske var kö. Sen ringde hon. Jag hade blivit bortglömd i bilen :P Hahahaha
Hon hade träffat sin sambos föräldrar och dom hade pratat lite. Tiden gick och sen kom hon ihåg mig. Hon sa till
dem att hon hade glömt kvar sin vän i bilen. Undrar vad dom trodde om den ursäkten ;)
Haha "no hard fellings" Anna, jag kommer skratta åt detta lääääänge. Ha det så bra i Italien, va hel när du kommer tillbaka!!


Och ett stort tack till mina föräldrar som åkte på kryssning utan mig och sen knappt våga säga något till mig. Stängde av telefonen så att jag inte kunde få tag på dem. Nu är är ni skyldiga mig en kryssning!!!!! =) Hehhe

Nu ska jag nog fira att jag är så duktig (lite mer skryt)... Är ju ledig imr :)
Vi ses och hörs imr
Puss och Kram
Världens bästa Sara

Äventyr på stan

God morgon Bloggen.
Är lite trött idag efter gårdagens äventyr. Skulle gärna ligga kvar i sängen hela dagen och titta på Våra bästa år :P Men jag har ju kontorstid idag med Patrik så jag får packa ner overallen och bege mig till skolan snart. Vi ska räkna lite idag oxå så slipper vi det imr. Då kan vi vara lediga hela fredagen istället :) Den här nya kursen jag läser nu verkar nästan vara lättare än den förra. Många sa tvärt om innan vi började. Kan vara för att lärarna har ett nytt upplägg, struktur, på kursen som jag tycker är skitbra. Vi har ifs 6-timmars föreläsningar, men bara två ggr i veckan istället för 3-4 ggr. Föreläsningarna är varvade med räkneuppgifter så vi får träna på det vi har gått igenom.

Igår hade vi jätte trevlig. Bra uppslutning var det oxå, 12 av 18 tjejer var ute och gjorde stan osäker på en onsdagskväll :)
Först var vi och bowlade i Giraffen. Vi hade delat upp oss i fyra lag och tävlade mot varandra. Mitt lag (jag, Hanna, Anna) förlorade :( Vi hade tydligen några bowlingproffs med oss :P (dom får inte följa med nästa gång)
Sen drog vi vidare till O´learys. Där var det tomt på folk men ändå fick vi vänta en evighet på maten kändes det som. Många av oss beställde hamburgare, men ingen av dom var genomstekta när vi fick in dom. Tråkigt...
Sen var alla sugna på mer dircka så då drog vi vidare till studentpuben. Där är det alltid mycket folk, oavsett om det är onsdag eller lördag. Ocj billig dricka har dom oxå. Kvällens drink var vår drink, Kalmar Ess-drinken, kostar 30 kr. En öl kostar 20 kr. Efterrättsmagen börjad skrika på mig och Malou så vi beställde glass. Den fick vi vänta på i 2 ½ timmar. Men man kan inte förvänta sig så mycket av personalen, dom jobbar endå gratis...! Efter glassen (och en del dricka) blev vi mer hungriga så vi beställde in en nachostallrik och en pubtallrik (ost, salami, gukstavar, tortilliachips m.m). Den behövde vi bara vänta på i ca 1 timme. Anna var så hungrig att hon försökte sno andras mat :P Och eldade upp vårt nummer, så det var lite osäkert om vi skulle få någon mat alls =)
Sen var kl 11 och då var vi tvugna att gå. Sista bussarna går runt 11 för de flesta. Det var lite lagom. Man skulle nästan kunna säga att vi rullade ut efter all mat vi hade ätit ;)
    
                                             Malou och Charlotte        Marie och Jonna            
         
Therese Emelie Yessica    Marie, Rebecca, Malou      Hanna luftar händerna på skärmen


På Puben

  

Bilderna är lite suddiga och vissa har konstiga färg, det är för att jag inte
riktigt vet hur min mobilkamera funkar än :S

Nu ska jag göra mig i ordning och dra på mig min vackra overall och bege mig tll skolan.
Vi hörs senare.
Puss och Kram
Sara och Polly
(eller ååå lilla Sara, som Malou skulle sagt) =) 

Grattis Viktoria och Daniel på semeldagen

Idag händer det mycket. Både semeldagen (som jag uttrycker det) och Kronprinsessan och Daniel ska äntligen gifta sig. Hurra Hurra för den kungliga familjen och för alla semlor :) Jag är mest glad för att jag får äta en semla idag och lite mindre för bröllopet (min efterrättsmage säger så iaf) Tittade på Viktorias och Daniels presskonferens idag kl 17. Daniel verkade lite nervös och ovan, stackarn. Viktoria fick hjälpa honom att svara på vissa frågor som han inte kunde svara på själv. Snacka om prestationsångest :S Själv är man nervös när man ska presentera en rapport för 15 kompisar i klassen.



SEMLA:
"även kallad fastlagsbulle, fettisdagsbulle eller hetvägg. Ordet semla var från början endast beteckningen på själva den ljusa vetebullen, utan fyllning. Semlan åts från början enbart på fettisdagen under fastlagen. Senare, när svenskarna inte längre brydde sig om att fasta före påsk, blev det tradition att äta den varje tisdag under fastans sju veckor. I dag börjar bageritillverkade semlor säljas strax efter jul (ibland till och med före jul) och finns tillgängliga varje dag fram till påsk." Vilken tur för oss =)
I år infaller ju (uppenbarligen) fettisdagen idag, den 24 februari.
2010 -  16 februari
2011- 8 mars
2012- 21 februari
2013-  12 februari

Så nu vet ni det...!



Händer inte så mycket här nere nu, tyvärr. Börjar bli lite rastlös. Har börjat delkurs 2 i Statistiken. Trodde först att jag hade
en riktigt dålig och arrogant lärare men jag hade visst fel. Han visade sig vara jätte duktig och engagerad. Hoppas att
det kommer gå bättre i denna kurs.

Imr är det Eko-rådsmöte med programansvarige för mitt program, Ekonomprogrammet. Vi ska prata lite om kurserna jag har läst och vad vi tycker har vart bra och dåligt. Och efter skolan ska tjejerna i klassen gå till Giraffen
och bowla och sen gå ner på stan och äta middag. ÅÅÅ det ska bli jätte mysigt. Det händer nästan aldrig
att alla tjejer i klassen umgås, så jag och Anna har fixat en tjejkväll som dom verkar uppskatta, dom flesta.
Förhoppningsvis blir det mat på studentpuben, där e det både gott, mysigt och framförallt BILLIGT. Risken finns att det blir många drinkar om vi går dit ;)

Nu börjar klockan bli för mycket. Måste sova. Vi hörs kanske imr eller på torsdag
God natt
Puss och kram
Sara och Polly  

Julgransplundring

Jaha nu var den tentan över och det gick ju som väntat, åt skogen :( Jag vet att man inte kan göra mer än sitt bästa men när man slår knut på sig själv och försöker så mycket som jag och Anna har gjort så känns det lite surt. Det var inte ens så att tentan var svår utan bara det att jag inte förstår. Eller så hade vi pluggat för mycket, att hjärnan fick kortslutning??
Jag ska försöka att inte tänka på det nu. Det blir värre när jag ska få reslutatet.
För att tänka på annat följde jag med Albin och hans kompisar och spelade poker i en korridor igår. Först lagade vi tacos :) och sen spelade vi och tittade på melodifestivalen. Vid 10 kom det lite mer folk så då fick vi inte plats längre så vi drog oss till puben och satt där och hade det mysigt med halva Albins klass tills de stängde kl 1. Trodde att jag skulle träffa iaf någon som jag kände där ( e alltid nån man känner ute) men jag såg ingen. Jag och Albin tog halv två bussen hem som kostar lika mycket som att åka svart-taxi, 80 kr för oss två att åka en sträcka som tar 10 minuter. Albin blev lite upprörd. Vi blev båda lite ledsna att vi inte bodde nere på stan, hade vart perfekt.
När vi kom hem till HÄRLIGA Norrliden var polisen hos grannarna. En vanlig lördagsnatt. E det inte för härligt. Fast iförsig är det skönt att ha polisen nära om det skulle hända något. 


När vi hade klivit innanför dörren kom vi på att det var dags för julgransplundring. Granen har stått på balkongen sen dagarna innan julafton, ställde ut den innan jag åkte hem till Vaxholm. Nu skulle den bort. Albin kastade ner den från balkongen och jag släpade iväg den till skogen.
  



Snöstorm var det oxå. Jag tog ett varmt bad (mitt i natten) när jag kom hem för jag frös så mycket.

Nu är kl 12, jag ska gå och köra upp Albin ur sängen. Vi ska ta en promis ner på stan och hämta bilen som vi lämnade
där igår. Kommer ta oss ca 2 timmar att gå ner i snöstormen. Nja nu har det nog slutat snöa för stunden men det lär ju inte vara plogat. Men det blir skönt med lite luft och då kommer vi sova gott i natt. Ikväll är det Beck, en som jag inte har sätt än. Det ska bli spännande.
Vi hörs imr

Pussar och kramar
Sara och Polly

Detta kommer aldrig att gå..

Hej Bloggen.
Måste komma på ett roligare namn på bloggen så jag slipper skriva "hej bloggen", låter så tråkigt.

Nu har jag pluggat sönder hjärnan. Förstår inte ens de lättaste talen och så fort jag tittar i boken börjar jag skratta. Detta kan bara gå dåligt känner jag nu. Tråkigt eftersom jag har lagt ner sååå mycket tid på detta. Jag förstår inte logiken. Binomialfördelning som ska approximeras till Normalfördelning och då får man inte glömma kontinuitetskorrigeringen, för gör man det blir det fel. Femton olika formler för standardavvikelse, väntevärde och varians. Vad är sannolikenheten att jag får en sjua när jag slår en tärning :S Omöjligt. Nej fy va jobbigt.

Var på Öland igår och pluggade med Anna hela dagen. Vi var på promis med Aston oxå :)



Vi var runt och spannade. Aston var fin i sin röda jacka :D
Sen var det tillbaka till böckerna. Aston gjorde vad han kunde för att få uppmärksamhet..
 Han snodde alla Annas sidmarkerings-klisterlappar som fastnade på honom. På den här bilden sitter en röd lapp på hans vänstra tass :P Och alla räkningar gömde han under soffan =)
Vid 7 var vi så trötta på statistik. Vi beställde pizza (det var vi värda) och hyrde en film, "PS. I love you" Stark och känslosam film med Hilary Swank. Jätte bra!! Den rekomenderar jag att se, men var beredd på tårar :S


Jag har visst två utomjordingar här hemma. Tror att dom kan komma från Mars!?


Hehe.Ne nu har jag inte tid att sitta här.
Plikten kallar. Mitt samvete låter mig inte få ledigt ikväll. Kommer sitta med näsan i böckerna tills jag somnar.
Skönt att det snart e över

Kram
Sara

Vad ska vi med karlar till egentligen??

Hej bloggen.
Har inte så mycket att säga idag. Mina dagar består enbart att plugga statistik. Inte så kul att behöva läsa om det varje dag!!! Vi var iförsig och hämtade Albins nya telefon idag. En Sony Eriksson W902. Han sitter och leker med den nu. Han är den enda jag känner som kan tappa bort något han håller i :P "Sara, vart la jag min nya telefon" "Sara vart e mitt sim-kort" Telefonen höll han i och sim-kortet låg på bordet framför honom. Karlar, det måste vara gen-fel! Verkar som om ingen kille kan varken leta eller köpa rätt saker i affären. Vad ska vi ha dom till egentligen :P Hihi..
(Albin måste läsa den jätte stora beskrivningen för att sätta in sim-kortet och koppla in laddaren :D)


 
Albin blev överlycklig när han lyckades få upp batteri-luckan utan hjälp :) Dagens höjdpunkt. Polly är med och "hjälper till" (läs förstör) 

Nej nu e det åter igen dags för bad och Tin Tin.
Hörs imr
Puss och Kram
Sara och Polly


Mer förvirrad

Hej Bloggen.
Idag hände något kul. När jag var liten (ca 15 år sedan) brukade vi (familjen) träffa pappas halvkusin Bosse och hans barn, Alexander och Sophie. Det enda jag kommer ihåg av dom är att vi var på fest hos dom i Nacka en gång och att vi åkte hem till dom och tittade på deras jätte långa tågbana som Bosse hade byggt (tror  jag). Som sagt, det var kanske 15 år sedan. Alexander är ett år äldre än mig, tror jag och Sophie är kanske som Ellis, runt 17-18 år . Idag hade Alexander ringt till pappa på jobbet och de hade pratat kanske en halvtimme. Han hade även hittat mig på facebook och skrivit ett långt meddelande om hur länge sen det var vi träffades och att vi hade spelat tv-spel en midsommar för läänge sen. Han ville ses igen. Jag blev imponerad över hur mogen han verkar och modig som tar upp kontakten med oss efter typ 15 år. Ska bli kul och spännande att se vart det leder.



Sitter varje ledig minut nu och leker och pillar på min nya telefon :) Är lite besviken över kameran. Den verkar vara dålig, även fast det är 5 megapixel. Eller så är det skit bakom spakarna :P Tog en proffsbild av Polly idag, den blev bra..


Oj va stor den blev :)
Jag kan inte börja använda telefonen förrns på måndag, för det är först då mitt nr förs över.
Får hålla på mig lite. Är lite nervös för att den ska gå sönder på en gång.


Hade sista föreläsningen idag på den första delkursen i Statistik, repetionsföreläsning.
Var mer förvirrad och nere efter lektionen, eftersom jag inte fattade ett enda tal. Jag tror inte att jag var ensam.
Sannolikhetslära är inte enkelt och helt ologisk. Hur ska jag lära mig detta?????
Tack gode Gud för mina och Annas stunder, utan dom vore jag förlorad.



Igår kväll gjorde vi Irish Coffee. Hade grädde över från lördags så vi gjorde slut på den. Usch jag kan verkligen inte lära mig att dricka kaffe. Jag kommer aldrig bli vuxen, som Albin säger. Polly tyckte att det var gott. Hon börjar bli en gourmet-katt. Bara räkor, strömming UTAN ben och gott gott som duger. Det skyller jag på mamma. Hon har blivit bortskämd. Fast ruccola, gurka, och melon ligger fortfarande i toppen. Hon är inte riktigt frisk denna katt!!



Nu ska jag titta klart på kanal 5 s nya tvserie Charterhjältar och drömma mig bort en stund.
Vi hörs imr
pussar och kramar från
Lill-Gourmet och Stor-Gourmet

Ps. Har ni kollat kg-priset på gurkan än??? Gör det!!

Mitt lilla element

Alla <3 dag = över. Va skönt, nu kan man fortsätta med sitt vanliga, tråkiga liv igen :P haha, ne jag bara skojja. Man behöver ju inte göra sig till på alla hjärtans dag för att det ska bli lyckat. Vi hade god mat, vin och jag fick ÄNTLIGEN se Mamma Mia. Helt perfekt. Sen fortsatte vi kvällen som ett gammalt par och tittade på Melodifestivalen. Kände mig faktiskt ganska gammal när jag, i duell nr 2, röstade på Lilli och Sussie istället för Måns :S Försöker samla på mig vuxenpoäng kanske?? Fast nu känns det som om jag har poäng så det räcker tills jag fyller 30...  



Var och hämtade min nya telefon igår oxå :D En Samsung Touchwiz, ROSA!!!! Jätte fin tycker jag!! 5.0 megapixel kamera, MP3, Touchscreen m.m. Är jätte glad :D Så nu har jag bytt till 3 så om du har 3 kan jag ringa dig gratis :) Telefonterror...

Är fortfarande Norrland här nere. Kallt, säkert -5 och fortfarande massa snö :( Vill ha vår. Elementen går för fullt. Är ändå jätte kallt i huset. Tror att det drar jätte mycket från fönsterna. Till och med Polly fryser. Men det går att lösa på et enkelt sätt...

 
Här e det varm och skönt att ligga och sova!!
Vi har kommit på att det är därför hon alltid gömmer sig bakom soffan. Det finns element där som hon ligger och myser vid :) Å sen e hon alldeles varm när man lyfter upp henne.

Det var allt för idag. Tack för oss.
Puss och kram
Sara och Polly

Happy Valentine



GLAD ALLA HJÄRTANS DAG TILL ER ALLA <3

Har fått jätte fina ROSA rosor idag :) Det tycker jag är fint.
Jag ger Albin en mysig tre-rättersmiddag eftersom han inte riktigt
är en blom-kille. Har försökt göra både pannacotta och vit chokladmousse men
jag tror inte att dom blev så bra :( Har tappat stinget, tror jag :( Usch va ledsen jag blir!!
Till förrätt blir det skagentoast. Till varmrätt blir det fläskfile på italienskt täcke (vilket betyder inlindad i parmaskinka och mozzarella och basilikaröra ovanpå) och till efterrätt pannacotta och vit chokladmousse med hallon och blåbär (om dom blir misslyckade har jag en reservplan, Gino)

Nu vill jag inte sitta här längre. Men massa pussar och kramar till er alla på Alla <3 dag
önskar Sara och Polly



Fredag den 13



Fredag den 13 idag. Är inte särskilt nervös faktiskt. Den nya filmen (med samma namn) har ny-premiär ikväll faktiskt. Skulle gå på den med gänget men den gick ju såklart inte i Kalmar :( Får se den på film sen, kanske blir det en detektivkväll kanske :)

Från skräck till kärlek. Alla <3 dag imr. Vi har inte orkat hetsa och köpa presenter och sånt tjafs ( men man kan ju hoppas på någon ros kanske) . Vi ska laga en god middag hemma och jag har fått lov att göra TVÅ efterrätter :D:D:D (jag har ju efterrätts-mage, det vet alla :P) Pannacotta och vit chokladmousse med hallon!
Vi vet inte vad vi ska ha till varmrätt :S Nån som har förslag??

Idag har jag vart i skolan igen och räknat med Anna. Eller det blev inte så mycket räkna av som vi hade planerat. Vi satt mest och skrattade och Anna försökte klämma fram rapar tills hon nästan kräktes :D Nee usch va äckligt det lät, det var mer roligt än vad det låter, tyckte vi iaf :D Ligger lite efter vårt specifiserade schema, inte så bra. Får ta igen på måndag.

Och jag kan meddela till er lite mer norr ut och vi fortfarande har Norrland här nere. Polly har fått prova på att leka på taket i snön idag. Det var inte så kul...




Hon stoppade huvudet i snön och sen frös hon och ville gå in igen.


Taket är taket till vårdcentralen som ligger under vår lägenhet. Det ligger precis utanför vårt fönster på kontoret.
Kanske kan ha picknick där i vår eller sitta och titta på stjärnorna :) (om vi inte har flyttat förstås)

Igår hade hon gömt sig för mig igen. Innan jag skulle sova letade jag efter henne. Hon hade krupit in under soffan. Jag hörde henne jama men jag trodde att hon bara lekte. Sen försvann gardinen in under soffan och sen försvann även alla sladdar. Hon var för tjock för att komma ut så hon försökte dra sig ut med hjälp av det hon kunde få tag på. Jag fick ta tag i nacken och dra ut henne. Sen blev hon jätte kelig :)

Nu har vi precis vart på promenad till Konsum och handlat till middagen. Vi ska äta tacos :) Det var säkert -5 grader, så det var mössa, långkalsonger och tummisarna på. Hoppas det blir vår snart...

Nu måste jag gå och göra mat till mina fågelungar.

Puss och kram
Sara och Polly <3  

Ps. kolla in kg-priset på gurka nästa gång du e och handla. Du blir chockad!!

Värsta Norrland

Hej Bloggen.
Aston blev visst poppis på bloggen. Du borde kanske fundera på att skaffa en blogg till honom oxå, Anna!!

Är värsta Norrland här nere idag. Har snöat hela natten och hela dagen. Har säkert kommit nästan 20 cm snö. Plogbilen väckte oss kl 5.00 imorsen, jag blev så där lagom glad :S Hittade knappt till bilen imorse när jag skulle åka till skolan. Den var helt täckt med snö. Nu måste vi köra försiktigt på vägarna!!!!

Åkte och hämtade Albin efter skolan. Passade på att åka förbi Kalmarhem för att prata om ny lägenhet. Inga framgångar  :(  Hoppas hoppas hoppas att det dyker upp något snart.
Gick in på 3 oxå och kollade på min (framtida) nya mobil, Samsung Touchwiz, ROSA :D Å va fin den är....



Om jag skaffar 3 kan du förvänta dig att jag kommer ringa dig heeeeela tiden (oftare än Evert), Syster Yster, för då ringer jag gratis till dig :P

Imr blir det plugg i skolan igen. Har inga mer lektioner fram tills tentan nästa lördag. Håll tummarna för mig då, för det kommer jag behöva!!!! Jag och Anna ska försöka ordna en tjejkväll för oss tjejer i klassen oxå. Pratade om det idag. Kanske gå och bowla och äta middag och ha mysigt. Hoppas att många kan (och vill) följa med :D Det tror jag.

Och nu är pappa sjuk igen. Stackars lilla pappa... Krya på dig. Hoppas Ellis har blivit frisk oxå.
Nu är det dags för bad och Tin Tin igen, som vanligt ;)

Puss och kram från "Norrland"

Till Mamma

Sitter fortfarande gömd på kontoret. Har vart ute en stund men nu sitter jag här igen. Detta inlägg är till mamma. Hon har önskat att få se lite bilder på vår darling, Aston. Jag har pratat med Aston och han gick med på att stå modell på bloggen. Han har precis vart på studion och tagit lite bilder som han mailade till mig nyss :) Han var tvungen att fråga sin förmyndare, matte Anna, om lov först men det var inga problem.
Här är den lilla ängeln



Aston: ca 1 år gammal, bor på Öland, älskar långa promenader och att leka med bindor, har ett stark behov av uppmärksamhet och är gay!!

Mamma, en liten Aston skulle du ha. Pappa skulle inte säga nej ;) Han har till och med mer energi än vad Polly har så ni skulle aldrig få tråkigt :) Något att fundera på....

Tack Anna för de fina bilderna <3

Jaha, nu då....

Jaha nu har jag inget bättre för mig än att sitta här och skriva. Har stängt in mig på kontoret eftersom hela huset är fullt med "sjöbusar" som dricker öl (som vanligt, det är det enda dom gör på sjöfartshögskolan, tycker jag)
Albin står just nu ute på balkongen och grillar, i snöstorm. 9 killar ska ha mat. Jag undrar vart alla ska sitta?? Jag sitter fint här inne på kontoret. Har lyckats sno åt mig en baugette-bit och lite tzatziki :)


Och inte nog med det, Albin har flyttat ut hela kontoret till vardagsrummet, både datorn och skrivaren, så jag får sitta med den lilla bärbara. Han har LOVAT att städa efter sig!!! Dom ska tydligen skriva en rapport, den lär bli intressant eftersom alla är lite runda under fötterna, och sen titta på fotboll från datorn genom TVn.

Polly har oxå fått nog. Hon har gömt sig och vill inte komma fram. Hon blir lite störd när det är massa folk här. Hon har hittat ett jätte bra gömställe...

 

I min garderob. Hon har klättrat upp till den översta hyllan och där ligger hon och sover. Hon blev lite sur när jag hittade henne och tog kort :P




 




 
 

Jaha vad ska jag göra nu då?? Kan passa på att göra lite reklam för en annan blogg, skapad av min käre vän Christel. Det är en blogg om Vaxholmstjejernas liv och äventyr. Gå in och kolla på
bjs.webblogg.se

Nu hoppas jag att maten är klar snart för min mage kurrar.
God natt och puss och kram från
Sara och Polly i garderoben

Sovmorgon

Skönt med sovmorron idag. Har ingen lektion idag, ska åka till "Fillidutten" på Öland istället och plugga.
Kanske leka lite med Aston :)

Usch har haft migrän i två dagar nu. Har nog för mycket att tänka på och ångesten inför tentan nästa lördag blir
värre och värre för varje dag. Tror ärligt att jag kommer att kugga. Det är för vårt :S
Polly känner att jag har mått dåligt. Hon går runt och jamar och ligger bredvid mig när
jag vilar :) Sött!! Vi har slappat och tittat på TV hela morgonen, själva. Hon är väldigt intresserad av vad som visas...




Ikväll blir det röj igen. Hela grabbgänget kommer hit och ska grilla och titta på fotboll.
Får se om jag orkar med dom annars kanske jag stannar på Öland tills imr :P

Puss och kram från
Sara och Polly

Maskerad och melodifestival


Nu är vi tillbaka i Kalmar igen. Känns som det är det enda jag skriver. Fram och tillbaka mellan Sthlm och Kalmar. Resan gick bra, trots galen katt, trasig bil och jag som blir kissnödig var femte minut :S Polly sov nästan hela vägen och jag och Albin hann lyssna klart på vår ljudbok, "Aldrig fucka upp" av Jens Lapidus. Jätte bra, handlar om en kulturkrock mellan förorterna i Stockholm.
 Här inne får jag sitta :(


Och nu måste jag bara få ventilera mina känslor angående melodifestivalens deltävling igår. Vad är det för skit??!! Varje år (särskilt efter förra året) lovar jag mig själv att aldrig mer titta på skiten (ursäkta språket). Och i år har dom ändrat upplägget på hela tävlingen, allt för att få in mer pengar. Och hur f-n kunde Caroline af Uggla gå vidare? Vart har hon lärt sig sjunga, och dansa för den delen?? Ett mysterium. (kanske något för detektivbyrån?) Nej fy. Min personliga favorit var faktiskt bidrag nr 1, fast hon kom inte vidare :(
Nee nu släpper vi det (tills nästa lördag)


Här ska jag visa lite bilder från en vanlig onsdag här i Kalmar. Får jag lov att presentera Mr and Mrs Smith...
 

En maskerad på Sjösjukan för alla sjökaptener (och jag) :D På maskeraden kunde man hitta både självaste Kungen, en arab, en mexikans brottare, en fransman, en isprinsessa och lite till...

      

     



Nu ska jag gå och tvätta och sen lägga mig i badet och läsa Tin Tin :)
Vi hörs imr, sov gott

puss och kram från
Sara och Polly

"Stockholm i mitt hjärta"

Är i Stockholm nu igen. Hemlängtan?? Nee, lite kanske men nu är jag här för att gå på SM i ekonomi kick-off som var igår, på Grand Thortons kontor på Sveavägen (kanske ett framtida jobb där, inte helt fel). Det var superintressant. Fick lite info om hur SM ska gå till och hur jag ska organisera deltävlingen på min skolan. Det bästa laget på BBS får följa med på final i Gävle i Maj. Där koras de svenska mästarna i ekonomi 2009. Mycket ansvar ligger på mig, men jag tror inte att det blir några problem.

Efter kick-offen igår åkte jag till st. Eriksplan och mötte upp Carro. Har inte träffat henne sen hon kom hem från Kroatien, på min kräftskiva i sommras :( Var jätte kul att träffa henne. Vi satte oss på en jätte mysig restaurang, Grapa, och drack vin och pratade om allt som hade hänt. Blev glad att höra att hon äntligen hade flyttat ihop med sin kille, i en nyproducerad lägenhet i Frösundavik (inte avis, hmm) Hoppas att hon kommer ner till mig och hälsar på i vår :D kanske tillsammans med resten av gänget. 



Har börjat fundera på om jag har en förbannelse över mig :S Vart jag än är så händer det konstiga saker. Imorse ringde min syster mig, när jag och Albin hade frukostmöte hos mamma på Gröna Längan. Hon var själv hemma och när hon vaknade stog det en stor blå skåpbil utanför vår dörr. En man satt i och tittade in på henne. Jag och mamma ringde vår kära granne Håkan som var hemma så han fick kolla vad det var. Efter en stund var bilen borta. Senare på dan får vi veta att det var en civilpolis. Polisen har haft span på vår granne i huset nedanför hela morgonen, en ensam man i 55-års åldern, som vi vet är lite instabil. Civilpolisen har under förmiddagen kallat på förstärkning och polisen kom och hämtade mannen och förde bort honom.Vi vet inte vad som har hänt. Det vi vet är att insatsstyrkan har vart hos honom förrut, för några år sedan, och han har haft vapen i huset. Troligtvis står det om detta i tidningen nästa vecka.

Jag tog med syrran hemifrån och vi åkte till Arninge och tittade på ny mobil till mig, min e trasig. Har inte bestämt än vilken jag vill ha. Sen fick vi jaga runt halva stan för att få tag i färska räkor, som pappa ville ha tills ikväll. Vi ska ha myskväll och titta på Melodifestivalen. Ska bli skönt att få vara hemma här och bara krypa mer i soffan och äta räkor. Jag och mamma har faktiskt till och med köpt en tårta vi ska äta ikväll :) Fy på oss...


Nu ska vi äta middag. Pappa står ute och grillar. Håkan och Johan är här oxå och ska äta med oss.

Imr bär det hem till Kalmar igen. Hoppas att dimman har lättat tills dess.

Hörs imr


Massa kramar från

Sara och Polly i STHLM <3


En dag full av möten

Sitter i skolan nu, helt ensam. Min lektion börjar egentligen inte förns kl 13.00 men jag har fullt schema hela dagen. Fick skjuts hit av Albin så slapp jag åka bussen, den är alltid full. Han börjar kl 8.00 och jag ska på mitt första IS möte kl. 8.30. IS möte är ett institutionsmöte, där jag träffar hon som är utbildningsansvarig på skolan, vår prefekt och kanske några lärare. Vi ska diskutera utbildningen på skolan, gå igenom kursplaner, prata om fusionen med Växjö Universitet osv. Ska sitta i mötet till kl 13, och då börjar min föreläsning (i tre timmar). Slutar kl 16 och då ska jag direkt på styrelsemöte till kl 18 och efter det är det utvärderingsmöte ang introduktionen till kl 20. Sen får jag gå hem :) Har inte riktigt tid den här veckan för mina vänner, förlåt för det, det ska bli bättre jag lovar :) Spökkväll nästa vecka!??

Längtar tills imr för då är jag ledig :D Då ska jag och Albin gå på stan och försöka hitta något vi kan ha på oss på deras maskerad som klassen har anordnat på Sjösjukan. Ska även ta Albin till en frisör, han börjar få väldigt långt hår nu :D

Ne nu e det dags för möte. Vi hörs imr eller på torsdag.
Puss och kram
Sara

Polis, polis, potatisgris

Är fortfarande deppig efter igår och allt med bilen. Känns inte alls kul, kommer att behöva betala 1500 kr i självrisk för att laga den. Pengar som man hade kunnat ha MYCKET roligare för!! Och inte nog med det, Albin var hos polisen idag, jätte trevlig och duktig polis. Han berättade att samma natt (Lördag) som idioterna hade förstört vår bil, hade de hittat en knivskuren man på vår parkering, som nästan dog!!!! Han bor nästan granne med oss och några män hade attakerat honom med kniv utanför huset och han hade kravlat sig till parkeringen när polisen hittade honom :S Vad är det för jävla område vi bor i??? En helg händer detta, första veckan blev vår cyckel snodd , polisen gjorde knarkrassia lite längre ner på gatan, skottlossningar är hyfsat vanliga här uppe....... Om någon vet en ledig lägenhet i Kalmar vore vi mycket taksamma :) Bara på väg till skolan idag mötte jag tre polisbilar som körde mot oss. En polis har cirkulerat i området hela dagen. Vi måste flytta härifrån!!!! 


Arg, sur och besviken

E så jävla arg just nu. Vi har haft inbrott i bilen i natt. En glasruta är krossad, framdörren har dom haft sönder med typ en skruvmejsen, men som tur är blev inget stulet. Men man blir så irriterad och ledsen, varför vill man göra så?? Även om inget blev stulet så är ju bilen trasig och det måste ju fixas. Vi som ska åka upp till Sthlm på torsdag, får bli i en trasig bil... Ledsen :(


För att bli lite gladare tittar jag på en video när Polly myser med en disktrasa, en smutsig disktrasa...


Efter det var vi tvugna att bada eftersom hon luktade gammal disktrasa hela hon. Hon tycker inte alls om att bada, fast vilken katt gör det!! :) Efter badet såg hon ut såhär....



Läskig va :P hihi



Har precis kommit hem till Kalmar igen. Flög hem. Såg solnedgången utanför fönstret.




Var ju ute igår med tjejerna och några killar från Åre. Jätte kul. Först var vi hemma hos Chrille. Där partajade vi med Anki :D

Jag och Jennie. Ps det är inte våra glasögon...

Var sen på Tegel och lyssnade på liveband. Hade jätte kul
 
Här e gänget, vi ska snart gå på partybussen 670 :D

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp till skolan imr

God Natt och Puss och kram
Sara


RSS 2.0