Sommar sommar sommar :)

Som ni kanske har förstått så har bloggen och jag tagit lite sommarlov. Sommarlov som man inte har haft på typ 5 år känns det som :) Det är skit skönt. Jag uppskattar mest sovmornarna tror jag och alla turer med båten och rosévin såklart. Har hänt en del sen jag kom hem till stockholm men jag orkar inte berätta allt. Sommaren började iaf när jag hade gjort klart tentan i handelsrätten, här i stockholm. (som jag förresten fick VG på :), jätte nöjd) Sen blev det lov på riktigt. Syrran tog studenten den 5 juni. Vi åkte på hennes flak i regn och hagel och var blåfrusna när vi kom hem :S Dom hade verkligen otur med vädret men vad kan man göra!?? Midsommar är inte så mycket att nämna. Var med min syster och Emma eftersom Albin jobbade. Hade sådär lagom roligt, inget att skryta med iaf :S Har vart ute med båten en del, mest på Ingmarsö. Lyckades lura dit Anna, Emanuel och Aston på en lunch på krogen för några veckor sedan. Det var skit trevligt. Satt först i deras båt och drack rosé och snackade skit och åt sen jätte goda revbensspjäll på krogen. Mys :)
Sen lyckades vi även lura dom till Vaxholms gästhamn och vi fick lite mer rosé och italiensk mat ;) Jag är glad att dom kom upp hit till stockholms skärgård så vi fick chansen att träffa dom. Synd bara att Anna kastade mobilen i havet så att hon inte går att nå :P

På min dötid när jag är ledig och alla andra jobbar brukar jag åka med Albin och Christel på båten. Åker runt i skärgården och äter god mat och dricker lite mer vin. Kan bli lite långtråkigt men christel brukar hålla mig sysselsatt :)

Åkte hem till Kalmar för första gången i sommar förra veckan. Tjejerna skulle ner till Gotland men vi stannade hos oss i två dagar innan de drog vidare. Det var party party. Jag hoppas att vi inte blir vräkta när vi kommer hem :P
Första kvällen var det grill och mys i Albins trädgård. Jätte trevlig. Mycket sång :S Lät inte alltid så bra kan jag tänka mig *ångest*.... Andra dagen åkte vi till Öland. Stannade och badade i färjestaden, precis nedanför bron. Jag, Christel Albin och Jocke spelade vollyboll i vattnet i 2 timmar, sen var vi russin :) Det måste jag göra om. Det bästa var att christel har en underv attens kamera så vi kunde ta lite bilder
    

Sen fortsatte äventyret mot Borgholm. Kände oss som riktiga turister fast vi smälte in ganska bra ändå. Sen åkte vi hem igen och åt tacos och sen var förfesten igång. Senare på natten bar det vidare mot Vallen. Riktigt lyckade kväll. Säkert är det många som hörde oss på rix fm dagen efter. Vi ringde in till Tala ut och ja.. talade ut!? Var fan är Carro? Carro är  vad jag kallar henne:"den utsatta". Mycket latja lajban på vägen hem från Vallen. Det var nästan det roligaste på hela kvällen.

     

Hade jag haft pengar hade jag följt med till Gotland men det är svårt när man inte ens har ett jobb :S Nästa år kanske, då blir det roadtrip i Europa :)

I lördags var jag på badholmen med tjejerna (minus Christel :( ) för första gången. Det var ganska kul. Många gamligar och för få i min ålder. Får göra ett nytt försök nästa år.

Nu längatr jag nästan lite till skolan. Vill träffa alla igen. Vi fick så bra gemenskap efter trädgårdsfesten hos Anna innan sommarlovet. Jag tror att nästa år kommer bli skit kul. Oj va konstigt det känns att säga att jag längtar till skolan??

Hörs snart
puss och kram

RSS 2.0